Un post cu text

Am primit o plangere cum ca micul meu colt de internet este prea plin de filme si poze. Asa ca am o confesiune de facut. Pe cale scrisa. Bag si o poza mai jos.

Ma enerveaza la culme obiceiul mioritic cu paharelul de plastic cu cafea. In fiecare dimineata vad cate un cocalar cu ochii lipiti de somn, fumand zgribulit o tigara si sorbind o cafeluta dintr-un mic paharel de plastic. De preferat pe trotuar, cu paharul pe capota Loganului. Variatiunile pe aceasta tema includ grupul de fumatori / cafegii stansi in fata buticului, discutand despre ultima etapa si, mai rar dar mai savuros, portarul care vine de peste drum cu un carton pe care transporta grijuliu 5-6 pahare aburinde (in perioada asta a anului).

Asta e unul din motivele pentu care nu prea imi place sa beau cafea. Urmeaza poza.

5 Replies to “Un post cu text”

  1. Daca e vorba de “coffee to go” imi plac cele medii sau mari, in cutii din carton (carton plastifiat), cu capac facut in asa fel incat poti sa sorbi in liniste, fara sa curga pe tine tot continutul. Cat despre paharele minuscule din plastic… beau cafea in acest mod doar in cazul in care am mare nevoie de cafeina si gasesc un automat prin apropiere.

    Aici pe strada lumea nu bea cafea, bea suc de la McDonald’s (a se introduce orice alt fast-food) sau bere si lasa paharul a pe unde apuca: pe banca, pe bordura, pe masina oricui, la scara blocului etc.

  2. Ce s-a ajuns din cafea, odinioara bauta ca delicatesa de diversi conducatori din toate partile lumii – un accesoriu modern al cocalarilor! ‘Nuff said. 🙂 Dar eu tot o beau (cu moderatie)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *