ING în vizită la mine

Ei, dragii moșului, am o mărturisire de făcut. Blogul ăsta l-am făcut din mai multe motive, după cum urmează: grandomanie, autoironie, plictiseală și lipsa de răbdare la adresa realității crude ce mă asaltează. Cu alte cuvinte, în linii mari este o proiecție în spațiul virtual și internautic a defectelor mele, unele acceptate și îmbrățișate, altele cu care mă lupt și câteva cu care mă prefac că mă lupt ca să impresionez femeile (da, în ultima frază e ascunsă o autoironie). Și ca orice narcisist, sunt curios de unde îmi vine traficul și care sunt lucrurile de interes. În traducere liberă, StatCounter.

Tot aici, pe blog adică, e locul în care mi-am vărsat oful referitor la problemele mele cu banca ING, entitate economică ce până acum jumate de an îmi era relativ simpatică. În mod total neașteptat, fără nici o bășcălie, am constatat că cineva din ING a fost interesat de ce debitez eu aici. Atât de interesat încât a intrat la fix pe tag-ul ce îi privește.

 

Asta dovedește că ING scanează activ piața pentru a vedea atitudinea generală față de ei. Nu pot decât să-i felicit pentru inițiativă. Păcat că nu se vede în nici un fel în atitudinea față de clientul final. Și nu mă refer la mine, cel cu gura mare și spurcată, ci la orice Ion Popescu de pe stradă care are cont și credit la ei. Oricum, după configurația calculatorului de pe care s-au informat, deduc că e vorba de un angajat ce face o sinteză, luând link-uri de pe mail sau dintr-un spreadsheet.

Nu-mi cer scuze pentru lipsa de informații de la contact. Ce-am spus acolo rămâne valabil. Oamenii mă au în baza de date, dacă vor să mă contacteze știu cum să dea de mine. Aș pune totuși pariu, pe o bere la temperatura camerei că deja e o mare răceală între mine și ING, că n-o să mă contacteze nimeni – probabil mă consideră deja o cauză pierdută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *