Când ai valoare…

…care va să zică că trebuie să te respecți. Te îmbraci cu haine bune, te încalți cu pantofi de firmă, te duci la sală să arăți bine. Ce să mai, e treabă importantă rău. Și ca să fii din ăla, mai ales în România, statutul trebuie să se vadă imediat. Ca de exemplu când scoți telefonul la vorbit, lumea trebuie să știe că ai dixstincție din aia. D-aia scoți un aifon, că ăla e cel mai kul. Oricine care este careva, care este, trebuie musai să aibă aifon. Zice și în biblie. Și sigur e și un app pentru asta.

Buuun. Deci ești în rândul lumii. Ai aifon și deci statut. Ce urmează? Că mai sunt și alții ca tine, care au și ei biletul de intrare în paradis. Gata, știu! Accesorii! Corect. Și de unde se cumpără astea? Păi la dixtincția ta, din mall, bien sur! Păi da, că p-acolo au și altare din alea întru slava sfântului Jobs.

Bă, te-ai prostit? Cum adică să-ți iei accesorii de-acolo. Tu nu știi cât costă? Da’ ce crezi, că banii și dixtincția asta cresc prin copaci? Nu tată, accesoriile pentru aifon se cumpără din magazinul Vodafone, pe puncte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *