Du-te bă draq cu comanda ta cu tot…

Se dau datele problemei:

  • Una bucată site de vânzare încălțăminte – ale82.ro – proprietate persoană fizică marca macaronar cu denumire de origine controlată Alessandro Tramonte.
  • Una bucată client care plasează o comandă pe sus-menționat site pentru două perechi de încălțări, încurajat fiind de termenii și condițiile afișate: ”Schimbam produsul in cazul nepotrivirii marimii sau rambursarea lui”.

Sună telefonul astăzi.
– Băi clientule, tu ești serios sau te bagi în seamă?
– Adică ce?
– Adică știi tu perechea aia prima de ai comandat-o? Sigur nu-ți vine, așa că nu ți-o dau. Iar a doua… Sigur îți place? Că dacă nu ești sigur nu vreau să mă încurci așa degeaba… Am treabă, stau mușterii după mine. N-am timp de trimis produse așa, la clienți. Hai, că mă ții din treabă.

Amice Tramonte, cred că ești un pic confuz. Un magazin online se face ca să vinzi produse, nu ca să nu le vinzi. Esențialul când te sună un mușteriu nou este să-i faci impresie bună și să ți-l faci fidel, nu să te stropșești la el. Și mai ales, dacă vinzi încălțăminte, să îi inspiri încredere că la prima comandă nu rămâne cu o pereche cu măsura greșită. Bine, am înțeles, tu în particular ești valoros. N-o faci pentru bani, o faci din pasiune. Și pe mine mă enervează să mă fugărească lumea așa, tot timpul. Nici n-ai idee cum mă aleargă lumea să-mi înfunde bani în buzunar. Vorba aia – valoarea mea, valoarea mea… Nu ți-o zic p-aia cu vafa că sunt un finuț.

2 Replies to “Du-te bă draq cu comanda ta cu tot…”

  1. Buna, am vazut si eu produsele de pe site-ul mentionat mai sus. Par foarte ok insa preturile mi se par prea mici avand in vedere ca incaltamintea este din piele. Tu ai mai cumparat ceva de la ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *