Vine o vreme…

Vine o vreme în cariera fiecărui om când este nevoie de o schimbare, când pentru a crește este nevoie să pleci de acasă, din locul în care te simțeai comod. Pentru ultimii cinci ani, ASUS a fost familia mea. Am crescut alături de companie, am fost implicat în nenumărate proiecte frumoase. Am participat la transformarea unei industrii și am cunoscut oameni inteligenți și curajoși. Sunt recunoscător tuturor celor cu care am interacționat direct sau indirect. Dincolo de companii, oamenii sunt cei care sfințesc locul, prin pasiunea și dăruirea lor.

Pentru mine momentul acestei schimbări este 7 februarie 2014, ultima mea zi în cadrul biroului ASUS România. Le mulțumesc colegilor pentru anii de colaborare. În ciuda firii mele colerice, uneori percepută ca arogantă, am învățat ceva de la fiecare din ei și le sunt recunoscător pentru asta. Atât compania cât mai ales ei, vor rămâne în sufletul meu. Incredibilul există în ei.

 

ASUS

 

Eu voi continua pe drumul meu. Rămân în industria IT dar am acceptat o provocare ce schimbă multe din obiceiurile curente. Urmează o perioadă frumoasă 🙂

Vă mulțumesc tuturor pentru cei cinci ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *