Manifest anti maidanezi

Nu sunt la prima “ieșire la scenă” de genul ăsta. Dar nu încetează să mă uimească vehemența cu care o minoritate extrem de mică, dar extrem de vocală și de irațională, apără dreptul maidanezilor de a umbla în haite pe stradă și de a ne sfâșia după bunul plac, uneori până la moarte.

Cel mai recent caz, ieri. Un mare miting de protest al iubitorilor de javre, în care o enormă mulțime de 30-40 de oameni, din câte s-a putut vedea din filmările rușinate de la ProTV, care spre rușinea lor au făcut coverage pozitiv filmând selectiv mai mult asfaltul decât “marea” mulțime de protestatari, a susținut din nou, împotriva bunului simț, perpetuarea unei “soluții” dovedita ineficientă de zeci de ani.

Și oamenii ăștia au tupeul ăsta pentru că noi ăștialalți, care ne-am săturat să fim fugăriți pe stradă, să vedem oameni omorâți și copii mutilați, nu suntem la fel de vocali ca ei. Ne mulțumim să zicem două vorbe în barbă, dar nu ne strângem niciodată la un miting să strigăm toți “AJUNGE!”, de preferință în timpul mitingului lor pentru a se vedea raportul real.

De ce e o prostie bazaconia cu sterilizatul maidanezilor? Pe lângă faptul că maidanezii nu ne mușcă cu genitalele…

Prima minciună pe care ne-o servesc iubitorii, e ca maidanezii castrați nu mai sunt agresivi. Greșit. Devin mai puțin agresivi, într-o măsură arbitrară. Undeva in plaja 0-100%. Din experiența mea precedentă agresivitatea scade doar modic. Dar niciodată nu ajung brusc calmi și docili. Iar în cadrul unei haite, castratul nu are nici o influență. Teritorialitatea unei haite se păstrează, pentru că e bazată pe lupta pentru mâncare, nu pentru femele.

A doua minciună nesimțită e că în felul ăsta scade populația de maidanezi. Anual se castrează maxim câteva mii de maidanezi. Celelalte zeci de mii de maidanezi se reproduc cu veselie, fiecare femelă fiind capabilă să producă periodic 8 mâncători de fund pe care toate babele se grăbesc să-i hrănească, că “uite ce mici e și ei, maică”. Chiar și presupunând că s-ar putea steriliza 99% din câini, restul de 1% ar putea repopula Bucureștiul în două generații. În trei generații sunt deja pe profit… Și asta plecând de la presupunerea aberantă că se pot castra 99%, nu doar pune cercel și elibera cum fac ONG-urile.

În lumea asta există două feluri de animale. Sălbatice și domestice. Alea sălbatice stau în pădure și se feresc de noi, că ne știu nebuni. Alea domestice au un om care le îngrijește și răspunde de ele. Maidanezii în ce categorie sunt? Sunt carnivore sălbatice, cu temperamentul agresiv inerent, care umblă libere pe stradă, fără un control eficient al populației.

Celor care susțin dreptul maidanezilor de a ne fugări pe stradă, le pun niște întrebări de bun simț:

Câți oameni au fost omorâți în ultimii 50 de ani de șoareci, șobolani și gândaci de bucătărie? În ciuda răspunsului evident, creaturile astea sunt exterminate fără milă. Ele n-au dreptul la viață asemeni maidanezilor, bănuiesc.

Ce se întâmplă atunci când un animal sălbatic atacă și/sau omoară un om? Este omorât imediat. Ce se întâmplă cu un maidanez care mușcă sau omoară un om?

Durata medie de viața a unui câine este de 12 ani. Presupunând că este sterilizat în primul an de viață, câți oameni mai poate teroriza un maidanez în restul de 11 ani de viață?

Aștept comentarii mai jos.

10 Replies to “Manifest anti maidanezi”

 1. Multumesc pentru atitudine; sunt perfect de acord, dar intrebarea mea este: putem face mai mult decat sa comentam pe un blog sau aiurea? Asa cum bine ai spus, aceasta minoritate nerusinata face legea de 20 de ani in Bucuresti. In plus, asa zise vedete TV, a caror singura contributie la progresul omenirii este ca si-au spalat rufele in public, si nu pierd niciodata prilejul sa iasa in fata, (totul este sa nu te uite lumea) apar in show-uri si tin si ele hangul femeilor nefe si altor asa-zisi iubitori de animale (multi dintre ei cu fete de indivizi lobotomizati). Noi de ce nu protestam ca lumea? Un miting, un fursec, un tricou. Altminteri sa stiti ca ne meritam soarta. Urban zicea ceva de o manifestatie prin mai; stie cineva ceva?

  1. Din cate auzisem eu, grupuri de motociclisti satui sa-si rupa gatul din cauza maidanezilor ar fi fost doritori de manifestatii anti maidanezi.

   Dar ce ma mira pe mine cu adevarat este ca nu exista nici o asociatie a victimelor maidanezilor. O asociatie care sa ofere suport juridic sistematic victimelor maidanezilor. Daca fiecare dintre cei muscati ar deschide actiune impotriva primariei, cerand daunele cuvenite pentru trauma fizica si psihica survenita in urma neglijentei in serviciu a angajatilor statului, poate situatia s-ar schimba mult mai repede.

   Ce putem sa facem? Sa fim intransigenti cu drepturile noastre. Sa le-o retezam scurt iubitorilor de caini care isi inchipuie ca au dreptul sa ne bage pumnul in gura. Sa nu ne tinem gura si sa fim la fel de vehementi si vocali ca ei. Copilul care nu plange nu mananca. Pana nu ne facem vocea auzita, nu vom primi nimic. Asta e inceputul.

 2. Da batrane, e in regula, da cum o facem. Asta-i intrebarea. Unde sunt, asa cum bine ai spus, victimele sau reprezentantii victimelor zoofililor, pentru ca eu nu pot sa-i numesc altfel pe iubitorii de animale, mizantropii dracului…Pana si pe nevasta-mea, omul cel mai cumsecade din lumea asta, au atacat-o cainii..Daca auziti ceva de vreun miting sa ne anuntati. Am spray anti-caine si mi-am cumparat recent si un d’ala cu ultrasunete. Sanatate si succes copii.

  1. Stimabile, mă bucur foarte mult că vorbele mele te-au inspirat atât de mult. Și mă bucur la fel de mult că ai o părere atât de bună despre blogul meu. Dacă ar avea jumate din traficul și cititorii pe care probabil crezi ca-i are, am începe o revoluție.

   Realitatea este că este un colț privat în care îmi expun părerile pentru puținii prieteni care au răbdarea și timpul să citească ce debitez eu când am timp să scriu. Faptul că nici o victimă a maidanezilor nu a comentat aici arată cât de popular e blogul meu pentru moment.

   Scopul meu cu acest post este de a trezi la realitate cât mai mulți amorțiți. Când se va ajunge la o masă critică, continuarea va fi naturala. Dacă vrei să începi de undeva, trimite mesajul meu către prietenii tăi, așa cum am făcut-o și eu. Poți să le dai un copy/paste sau un link. Invită-i să se gândească la problemă și să ia atitudine în viața de zi cu zi. E infinit mai eficient decât un miting urmat de liniște rușinată.

 3. Tu nu debitezi, spui lucrurilor pe nume si ca tine suntem 70% dintre bucuresteni. Din pacate o minoritate vocala, bine organizata si sustinuta cu bani din strainatate de 20 de ani isi impune vointa in Bucuresti cu nerusinare. Din pacate, asa cum s-a spus suntem un popor guvernabil, cu totul strain de ideea de solidaritate, dezbinat pana in panzele albe si nu trebuie sa ne mire ca maidanezofilii au intotdeauna castig de cauza. pot sa-ti spun ce am facut pana acum: 1, discut cu idiotii si incerc sa-i conving, chiar daca am putine sanse, pt ca tipii au ceea ce in psihologie se numeste ‘impaired thinking’, 2 boicotez produsele scoase de maidanezofili, cum ar fi muzica produsa de asa-zisi artisti, vezi, ‘iubiti si cainiii vagabonzi’ etc. Nu mai uit niciodata la emisiunea ‘focus’ niciodata si altele. Pe maidanezofilii de la servici nici macar nu ii salut…Astea sunt formele mele de passive resistance, macar atata pot sa fac

 4. TOTI CEI CARE DORESC EUTANASIEREA SA TRIMITA O CARTE POSTALA PE ADRESA CAMEREI DEPUTATILOR CU TEXTUL “VOTATI EUTANASIEREA”

 5. Am aflat de la niste prieteni ca s-au adunat semnaturi pentru strangerea cainilor madanezi

  de pe strada.Campania se continua si sambata(22 oct) intre orele 12 si 18,in Piata Unirii

  ,exact langa capatul tramvaiului 32.Poate mergeti sa semnati si voi daca aveti timp .

 6. Daca cineva are timpul sa inceapa o forma structurata de atitudine de tipul: ONG pentru apararea oamenilor de maidanezi, ma bag. Sigur am gasi la primarii si la firme pe unii care sa vrea sa scape de javre. Cu un astfel de instrument in spatele caruia sa stea cati mai multi membri se poate merge mai departe spre legislstiv ca sa determinam modificarile de care e nevoie. O mana de ajutor ne-ar da sigur fostul prefect De bucuresti care s-a zbatut mult sa ne scape de ei dar bineinteles ca veneau zooofilii si caraiau destul de tare in lipsa noastra ca sa faca sa se teama parlamentarii

 7. Parerea mea e ca sigura cale de rezolvare a problemei maidanezilor e ACTIUNEA.
  Toti cetatenii onesti trebuie sa participe la actiunea “Chifteaua salveaza Romania”.
  Intotdeauna am spus si voi spune: “Un maidanez mort = un copil salvat”.
  Pentru cine poate face rost de Furadan, vreau si eu o galeata. Confidentialitatea asigurata. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *