Sărmanii greci

Uitându-te la știri, nu poți să nu observi ce nație oprimată sunt grecii. Un guvern criminal ia măsuri nepopulare aducând poporul la limita exasperării. Ce să mai, grecii sunt supuși unui genocid incredibil în fața căruia nici o națiune din lume nu ar putea rămâne indiferentă. Cred că filmulețul de mai jos prezintă foarte bine situația:


Uitându-te la știri, nu poți să nu observi ce nație oprimată sunt românii…

2 Replies to “Sărmanii greci”

 1. Un cretin care incearca sa spuna ca oamenii ar trebui sa o duca prost deoarece unii bogati trebuie sa o duca foarte foarte foarte bine.

  Masuri de austeritate in folosul Greciei? Hai sa vedem cum s-au facut acele datorii, cat este dobanda si cat este imprumut. Camataria legala e ok si morala, asa-i?

  Cinste grecilor ca nu se lasa calcati in picioare si ca lupta pentru un trai mai bun. noi suntem generatii de sacrificu de cand s-a nascut Romania si asa o sa murim.

  Rade de deficitul greciei? US deficit debt: $14,822,428,400,962

 2. Ti-as recomanda sa mai urmaresti emisiunea pe termen lung. Ai constata ca te inseli in privinta aprecierilor facute mai sus despre ei.

  Cinste grecilor ca vor s-o duca mai bine, cinste romanilor care vor s-o duca la fel de bine fara sa munceasca, cinste celor care fura cu milioanele pentru ca sunt baieti destepti si intreprinzatori. Hai sa ne preocupam toti de ce e mai bine pentru fiecare, personal, si sa vedem unde ajungem.

  Dar hai sa vedem cum s-au facut datoriile si la ce dobanda. Eu nu stiu, dar sunt curios sa aflu cifre.

  Si daca n-ar fi zis cu gurita lui de deficitul SUA, as fi inteles intepatura. Asa nu o inteleg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *